Jeroen Franssens & Joukje Schaap, kwekers van kwekerij de Rode Pimpernel in Roden

kwekers van kwekerij de Rode Pimpernel

Jeroen Franssens & Joukje Schaap

Mijn naam is Jeroen Franssens en ik run samen met mijn partner, tuinontwerpster Joukje Schaap sinds 1984 een kwekerij van vaste planten in Roden, gelegen in Noord-Drenthe onder de rook van Groningen. Je kun mij rustig een echte plantengek noemen. Ik houd van het kweken van vaste planten en ik heb een wereldbaan op onze kwekerij!

Zelf kweken van vaste planten voor in de tuin is iets geweldigs. Ik houd ervan om met mijn handen bezig te zijn en de plantjes te zien groeien als kweker. Ik ben dan ook één van de gelukkige mensen die van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken.

Wij zijn liefhebbers van onder andere de Engelse Cottage tuinontwerpen, en dat kunt u ook terugvinden in onze collectie planten. We zijn heel trots op onze mooie kwekerij in Roden en kweken een uitgebreid en bijzonder sortiment aan vaste planten. We zijn mooi centraal gelegen voor bezoekers uit Groningen, Friesland, en Drenthe. Komt u eens bij ons langs aan de Hullenweg 16 in Roden?