Bezoek Ons op Kwekerij De Rode Pimpernel te Roden

Bezoek ons

Kwekerij De Rode Pimpernel

Maak van uw bezoek aan onze kwekerij een onderdeel van een heerlijk dagje uit. Zoekt u een tuincentrum? Maar dan net anders? Houdt u van vaste planten? De kwekerij staat in het prachtig gelegen en bosrijke Roden in de kop van Drenthe. Hierdoor zijn we ook makkelijk bereikbaar vanuit Groningen en Friesland. Als kwekers zijn we gespecialiseerd in tuinadvies en tuinontwerp.

In en om Roden zijn meerdere dingen te doen voor tuin- en plantenliefhebbers, shoppers, museumbezoekers en bos- & natuurliefhebbers. Zo heeft Roden een gezellig centrum waar u leuke winkels en restaurants kunt vinden. In de omgeving liggen meerdere prachtige bossen en andere natuurgebieden. In Roden en omgeving vindt u ook: Speelgoedmuseum Kinderwereld, Havezate Mensinge, Familiepark Nienoord in Leek, indoorskibaan Snow & Co, Intersport Superstore en de Vrijbuiter. Al met al is er genoeg te doen voor een leuk dagje uit in Noord-Drenthe.

U bent van harte welkom bij De Rode Pimpernel. Wij zijn voor onze klanten en gasten geopend van donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00.